world wide wonderground

21 sept. 2008

Autor Mesaj
marta
Newbie
Newbie


Data înscrierii: May 26, 2006
Mesaje: 5

MesajTrimis: Sâm 05 27, 2006 2:39 pm Titlul subiectului: La moartea sotului meu l-am cunoscut pe barbatul vietii mele Răspunde cu citat (quote)

Sotul meu a murit intr-un accident stupid. O stanca s-a pravalit din munte si a cazut peste masina lui. Accidentul a fost dat si la stiri. Sotul meu avea 43 de ani si eu atunci aveam 41. Nu aveam copii. Pe sotul meu l-am iubit ca pe Dumnezeu. L-am cunoscut, culmea, la munte intr-un concediu. La Busteni.
Eu plecasem cu intreprinderea cum era pe atunci in 1988 iar el venise cu niste prieteni. Eram cazati la hotelul Sport. Ne-am vazut si ne-am placut. La o luna dupa ce ne-am cunoscut ne-am casatorit. Nunta a fost cel mai minunat lucru care mi se putea intampla. Cel putin asa credeam atunci. Aratam superb in rochia de mireasa. Si el arata dumnezeieste in costumul acela albastru inchis.
A fost primul barbat din viata mea. L-am iubit enorm si pe parcursul casniciei noastre nu ne-am certat niciodata. Dar absolut niciodata.
Singurul regret a fost ca nu puteam avea copii. El suferea de o anomalie rara, cu toate ca ejacula spermatozoizii mureau inainte sa fecundeze.
Imi amintesc ca uneori, in gluma sau serios imi propunea sa am raporturi sexuale cu fratele sau care era plecat in strainatate si pe care pe atunci nu-l stiam de cat din poze. Asta doar ca sa avem un copil. Pe Radu, asa se numeste fratele sau nu il interesa revenirea in tara si astfel nimeni nu avea sa stie ca el ar fi fost tatal copilului. Fireste ca am refuzat. Am fost crescuta in morala crestina si acest lucru mi s-a parut un pacat de moarte. Plus ca eveantualul copil ii venea si fiu dar si nepot, dupa cum sotul meu ii venea unchi si tata in acelasi timp.
George, asa il chema pe sotul meu a murit. L-am luat de la morga distrusa si ne-am pregatit de inmormare. Trebuia sa-l inhumam Luni, dar am mai asteptat o zi sa vina si Radu, fratele sau. Fratele car plecase din tara prin 85 si pe care il stiam doar din poze.
Acesta a venit exact in noaptea anterioara ingroparii sotului meu. Parea un vagabond efectiv. Imbracat in costum de piele era un ceea ce se cheama un rocker imatur. De cand a venit m-a fixat cu privirea. De frate nici nu-i pasa. Apoi am aflat ca se cercetasera ingrozitor si se urau de moarte. Radu habar nu am de ce venise la inmormantare, nu schita niciun gest de durere sau de regret pentru fratele sau.
Eu am stat tot timpul langa cosciugul sotului meu. Am lipsi dimineata doar o clipa deoarece am plecat sa fac un dus. Atunci Radu a intrat peste mine. Am vrut sa tip dar atunci m-a sarutat nebuneste. Eram goala cu sotul mort in casa si cu fratele sau peste mine in dus. Habar nu am cum l-am dezbracat, CERT ESTE CA NE-AN IUBIT NEBUNESTE. Am iesit amandoi din baie sperand ca nu vom fi vazuti. Cred ca soacra-mea ne-a surprins. De atunci nu mai vorbim absolut nimic.
La inmormantare am plans in hohote, doar il iubisem. Radu nu a mai stat la inmormantare. Mi-a scris ca venise pentru mine. N-am inteles niciodata de unde ma stia, sau daca ei, fratii erau certati si cum isi mai vorbeau de vreme ce el stia de mine.
Finalul ...am ramas insarcinata si la 9 luni am nascut un baiat. Acum are 2 ani il cheama George si e rocker.



Poate am sa continui acest blog
____________
-----------------------------------MaRtA

pentru detalii, treceti dincolo de realitate.

4 comentarii:

mirror this! spunea...

"Marta, eu cred ca de fapt fratele sotului tau a fost condus in acele momente de spiritul sotului tau. Spiritul sotului tau l-a determinat pe frate sa faca ce-a facut, ca sa ai copilul ! Asa ca eu cred ca a fost un semn de Dincolo, trimis de sot."
hell yeah!

utopic spunea...

( )() umflate!

utopic spunea...

si sa mori tu ca pe 18 ai avut 140 de vizitatori!!

wealldo spunea...

70% mie. restu's ai tai.

callMe

0751882679

Arhivă blog