world wide wonderground

1 apr. 2008

de o saptamina pe www circula 2 petitii.

una pe care daca o semnezi esti de acord cu legalizarea verdelui (ierbii, marijuanei).
si pornind de la acest demers artistic al lui Guillermo Vargas Habacuc am tot fost invitat sa semnez aceasta petitie.

nu sint paranoic. si nici masochist. nu imi transpira palmele cind vad un politist, nu ma sperii de umbra mea. nu imi place ca trebuie sa fiu atent, ca e scumpa viata in bucuresti, ca sint zile cu nori uneori. dar daca romanii vor putea cara la ei oricind 5 grame de iarba, se duce pulii natiunea. si la figurat, dar mai ales la propriu. si fara un training la nivel national inainte, eu nu semnez. tradez ceva?!

Guillermo Vargas Habacuc a legat un ciine maidanez intr-o galerie si l-a lasat sa moara de foame. urmeaza alta bienala. deci alt ciine si alti oameni si alt spatiu. iata un artist redundant in originalitate.

daca as ajunge acolo, as plinge. atit. nu semnez petitia. sint ignorant sau superficial?!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Io-ti dau copy paste la ce am raspuns pe un forum legat de chestia asta cu expo.

Ps. nu esti superficial.



Re: Guillermo Vargas Habacuc- Arta sau boala grea la cap?
Pe strada mor zeci de caini zilnic,nimeni nu se sinchiseste de ei.Dar in momentul cand cineva incearca sa demonstreze ceva,este criticat,pus la zid,iar toti "inocentii" arunca cu pietre.

Pun pariu ca foarte multi ar fi lovit cainele daca l-ar fi gassit pe strada.Artistul a facut un gest controversat,nu e etic,nu e moral,dar si-a atins scopul.

Daca facea acelasi lucru cu un roi de muste,puse in borcane si lasate sa moara,nimeni n-ar fi comentat nimic.Eu una apreciez initiativa si demonstratia ca suntem buni doar de gura,comentam,facem petitii si ne dam cu capul de pereti "saracul caine"... doar vorba e de noi de cele mai multe ori,si acum batem apa in piua.

Caini au murit si vor mai muri cu sutele din neglijenta oamenilor,ceea ce e mai grav decat sa moara in cadrul unui experiment menit sa demonstreze ceva.

Mi se pare ipocrizie ca toata lumea sa se bata cu pumnii in cap si sa-l condamne pe Vargas.Astept expozitia opusa in care unul din combatantii artistului sa incropasca o camera cu mancare si apa pentru macar un caine de pe strada.

P.s Contrar aparentelor chiar imi plac caini,oameni in schimb imi trezesc uneori repulsie.Oameni falsi.

I rest my case.

callMe

0751882679

Arhivă blog