world wide wonderground

1 feb. 2008



habar n-am cat de multa importanta are pentru voi ceea ce a reusit sa faca personajul de mai sus - Dan Voiculescu.

dar desfiintarea CNSAS este unul dintre lucrurile care ar trebui sa faca multora dintre noi pielea gaina. nu am infruntat gloantele atunci, dar am tot dreptul, cistigat in '89, de a sti cine erau cei care inaite de revolutie, din frica, din patriotism sau pupincurism, din lasitate sau santaj, unii chiar dintr-o credinta nemasurata in sistem, au ucis, au torturat, au calcat in picioare - la propriu si la figurat - milioane de romani.

acest securist nu a facut nimic altceva decat sa ne ia dreptul de acces la propriul trecut. trist. foarte trist.

si inca un lucru trist - prin desfiintarea CNSAS, sute, poate mii de oameni care au avut de suferit in urma vechiului regim nu isi mai vor vedea ever dosarele de urmarire.

Nu, copii, e şi rândul nostru să dăm un strigăt, mai dă-i în morţii lor de securişti slinoşi. Nu o să-i omoare nimeni, trebuie doar să ştim cu cine am avut de-a face. Trebuie să recunoască, atâta tot. Lumea o să-i înjure un pic şi dup-aia o să-şi vadă de-ale lor, dar măcar ŞTIM CU CINE AVEM DE-A FACE.

Hai afară.

de aici.

2 comentarii:

who am i spunea...

coaie (stiu ca nu suntem prieteni ca sa folosesc apelativul asta dar...) cine o sa ne organizeze sa iesim in strada, basescu? abia astept sa vad ce organizatii vor organiza toata treaba. sa fim seriosi, cel mai bine ar fi sa ne integram intr-o societate care iese in strada organizat de alte institutii decat cele ale fostelor servicii ale securitatii lor, cehia, ungaria, germania. cam apocaliptic sau paranoic. mai bine plecam daca mai suntem tineri :). ana, nu mai sta... tu esti. decat sa se faca mircea dinescu ca lucreaza mai bine ma gandesc la o solutie, poate o bursa :)

mirror this! spunea...

ce de sfat coaie! :) tinerii fug ultimii, sa nu uiti asta!

callMe

0751882679

Arhivă blog