world wide wonderground

5 ian. 2008

deci eram pe linku "ce se zice". si ce sa vezi?! o leapsa intelectuala! pornita de la dinsa.

deci iata ce a iesit:

1. am luat-o. "Carte pentru tineret", O. Baltaceanu, Editura medicala.
2. am deschis-o.
3. am gasit-o.

4. "- Epopeea lui Ghilgames descoperita printre tablitele de lut ale Uruku'lui caldeean ne demonstreaza viziunea cuprinzatoare intre fantezie si real a omului vremii.
- Daca am lua in considerare numai faptul ca marea epopee homerica din lumea greaca antica, un poem eminamente epic care are intentia si darul de a proslavi barbatul razboinic, capetenia stapinita si rece ce-si calca pe sentimente, credem ca am intelege incomplet relatia dintre sexe ale acelei epoci.
In acest poem legatura "de suflet" este cultivata numai intre tata si fiu, intre razboinic si tovarasul de lupta. Afectivitatea este rezervata numai femeii...
Si totusi, chiar in mijlocul incrincenarii luptelor, in mijlocul incrucisarilor de sabie se desluseste semnificativ dragostea lui Paris troianul pentru Elena"

5. nu am indraznit.
6. sa o ia cine vrea. (mie mi-a placut ca si joc)


4 comentarii:

Anonim spunea...

eu am incercat sa ii raspund, dar are si ea un filtru tampit. trebuie sa ai cont google sau blog la blogspot. asa ca:

"si plapuma din petice multicolore, umeda si atat de grea ca parea umpluta cu nisip; si un san de femeie cu gurguiul de culoare cafenie si cu mici proeminente de culoare alba imprejur. i sfarsit, finalul si convingerea ca farmecele femeii care inflameaza senzualitatea noastra sint ca mirosurile de mancare: te ispitesc atunci cand esti flamand si iti produc sila atunci cand esti satul."

romanul cocainei

wealldo spunea...

deci dragostea trece prin stomac.

Anonim spunea...

deci ai fost la sibiu iar. dar chiar imi place ideea cu party pe nevazutelea. m!

wealldo spunea...

nu mah. nu am fost. de ce ai crezut asta?

callMe

0751882679

Arhivă blog